Wat is “de Ziel”?

‘De ziel is de waarheid van wie we zijn.’ – Marianne Williamson

Als we geloven dat onze ziel de waarheid is van wie we zijn, is het niet verrassend dat zoveel mensen het moeilijk hebben. Alles over ons leven en onze samenleving neemt ons weg van onze waarheden en de diepste delen van onszelf – onze zielen.

Ik schrijf zelf veel over “Zielenhonger”, waar eigenlijk al mijn trainingen en programma’s om draaien. Onze zielen hebben honger en moeten worden gevoed om te kunnen bloeien en gedijen.

Een groeiend aantal mensen wordt wakker en besluit om in overeenstemming met onze Zielen te leven. Met deze wetenschap heb ik het mooie programma: The Great Escape gecreëerd.

Velen van ons voelen de innerlijke drang om verouderde ideeën te laten vallen over wat het betekent om een ​​succesvol persoon te zijn en wat we nodig hebben om gelukkig te zijn.

Het is een opwindende tijd van transformatie in het bewustzijn van velen.

We transformeren in een manier van zijn die in lijn is met onze Zielen en het besef dat we spirituele wezens zijn met een menselijke ervaring. We worden geroepen om ons leven te reorganiseren op basis van wat onze ziel nodig heeft en niet alleen op basis van ons kleine zelfgevoel en de behoeften van onze rollen.

We beginnen te begrijpen dat transformatie niet alleen normaal is, maar ook een noodzakelijk proces in de evolutie van onze ziel.

Zonder routekaart of Tom Tom voelen we ons echter verloren en verward door het innerlijke terrein van de ziel.

Komt het jou bekent voor als ik zeg dat je wellicht het gevoel hebt dat je twee levens leidt: één leven gebaseerd op wat ze denken dat ze moeten doen en één leven dat hen trekt om te luisteren naar hun innerlijke wijsheid en die kleine stem in hen?