Synchroniteit is magisch

Dit is deel 2 uit een reeks waarin ik meer vertel over Tarot. Lees hier deel 1.

Synchronicities is zo iets magisch, het komt er op neer dat je dingen en personen aantrekt met dezelfde trilling als jij. Dat kun je het makkelijkst nagaan door te reflecteren op kleine gebeurtenissen.

Waarom wilde ineens iedereen met je bellen? Waarom haalde je net je vlucht? Of waarom net niet? Waarom kwam je net dát boek tegen over het onderwerp waar je mee wilt gaan werken? Waarom appte je die vriendin vandaag en niet gisteren? Waarom reageerde die vriendin niet op jouw vragen?

Al deze kleine dingen hebben een trilling en komen op jouw pad doordat je op een zelfde soort trilling zit, of omdat je aan het groeien bent naar een nieuwe trilling.

Als je terugkijkt dan zie je precies hoe de gebeurtenissen jouw leven hebben gestuurd en wat je nu weet of kunt dankzij die gebeurtenis, of het nou leuk was of niet.

 

Tarot en intuïtie

Ik vertelde net al dat jouw intuïtie voortkomt uit je onderbewustzijn en dat het dus gebaseerd is op energetische trillingen. Dit betekent dat welke vraag je de kaarten ook stelt, je het antwoord op die vraag al weet. Uiteindelijk ga je kaarten zien die passen bij de huidige trillingen. Juist doordat je het antwoord al weet, zie je in de kaarten ook precies het juiste antwoord op jouw vraag.

We kunnen het zo zien dat de tarot kaarten dienen als een hulpmiddel om te communiceren met je onderbewustzijn. Met de kaarten leg je jouw intuïtie letterlijk op tafel en beantwoordt je je vraag met jouw eigen intuïtieve antwoord, gebaseerd op energetische trillingen.

Ben je benieuwd wat de kaarten jou te vertellen hebben?