Jouw ochtend mantra

Een mantra is een intentie die je focus en mentaliteit bepaalt op wat je van plan bent te zijn, te doen of te hebben op een bepaald moment. Intentie is je onderliggende motivatie voor al je acties en meer dan wat dan ook, verantwoordelijk voor de resultaten die je in het leven krijgt. Het bewust elke dag kiezen van je intenties leidt je focus en energie om gecentreerd te blijven, wat er ook met je gebeurt.

Door verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen energie en bewust je emotionele toestand te kiezen, dan kun je reageren op de wereld om je heen in plaats van er onbewust op te reageren. Een mantra kan een woord zijn, een persoonlijke waarde of een bevestiging die begint met “IK BEN” die je herinnert en leidt naar je hoogste waarheid.

Het is belangrijk om de intentie van je mantra door je hele lichaam te voelen terwijl je het hardop zegt. Dit zal de energie van je intentie verankeren in het cellulaire geheugen van je lichaam. Door je intenties op deze manier te vermelden, creëer je een krachtig platform van waaruit je je dag kunt starten.