De kracht van kleur

Door een Pomander of Quintesse te gebruiken kom je in contact met jezelf. De kleuren en geuren van kleuren therapie voor de Ziel helpen je op een liefdevolle manier bij jouw persoonlijke ontwikkeling en spirituele bewustwording. Het helpt je om levensvragen te beantwoorden en zorgt ervoor dat jouw ziel en geest weer in balans komen.

De kracht van kleur

Vicky Wall ontwikkelde Aura-Soma. Zij herontdekte de kracht van kleur in combinatie met kruidenextracten, kristallen, bloemen en essentiële oliën. Het is eigenlijk een oude wijsheid in een modern jasje. Het woord Aura staat voor licht en voor de gekleurde energieën die het lichaam omringen als een elektromagnetisch veld. Het woord Soma staat voor lichaam.
Het betekent dus dat Aura-Soma voor belichaamde energie staat. De geuren en kleuren van Aura-Soma ondersteunen ons om in harmonie met onszelf en onze omgeving te leven.

Het is bij de meesten wel bekend dat kleur een grote invloed heeft op hoe we ons voelen. Kleuren werken niet alleen mentaal maar ook fysiek, emotioneel en spiritueel. Elke kleur heeft zijn eigen trilling met zijn eigen frequentie, die weer samengaat met ons eigen energieveld.

Intuïtie

Bij het kiezen van een Pomander of Quintesse ga je dan ook op je intuïtie af. Zowel de geur als ook de kleur spelen een grote rol. Deze intuïtieve kleurkeuze brengt energie en geeft diepe inzichten. Het kiezen van een kleur gaat dus nooit zomaar, wat we wezenlijk nodig hebben op dat moment, is hetgeen waar jouw keuze op zal vallen.

Ben je benieuw wat jouw flesje te vertellen heeft? Ik help je graag bij het ontdekken van jouw kleur tijdens een kleuren therapie voor de Ziel sessie.