Ontdek de kracht van 

doTERRA olie

De oliën zijn voorzichtig en zorgvuldig gedistilleerd uit planten, die op het perfecte moment geduldig geoogst zijn door ervaren kwekers van over de hele wereld voor een ideale samenstelling en werkzaamheid van de extracten. Tijdens mijn massages maak ik graag gebruik van de AromaTouch Technique® in combinatie met doTERRA olie. Hieronder kan je de flesjes bestellen of een massage boeken.

Ontdek de kracht van 

doTERRA olie

De oliën zijn voorzichtig en zorgvuldig gedistilleerd uit planten, die op het perfecte moment geduldig geoogst zijn door ervaren kwekers van over de hele wereld voor een ideale samenstelling en werkzaamheid van de extracten. Tijdens mijn massages maak ik graag gebruik van de AromaTouch Technique® in combinatie met doTERRA olie. Hieronder kan je de flesjes bestellen of een massage boeken.

wild orange

Open jezelf voor welvaart en overvloed

Affirmatie: “Ik voel de rijkdom van mijn wezen en weet dat er altijd goed voor mij wordt gezorgd.”

Wilde sinaasappel is één van doTERRA‘s beste essentiële oliën dankzij het verkwikkende aroma en de vele gezondheidsvoordelen. De olie wordt uit de schil koud geperst en bevat veel monoterpenen. Wilde sinaasappel heeft stimulerende en zuiverende eigenschappen en de kracht om te reinigen en te verfrissen. Wilde sinaasappel verrijkt elke essentiële olie samenstelling met een frisse, zoete, verkwikkende geur.

Cananga Odorata

Je innerlijk kind bevrijd zich!

Affirmatie: “ Ik kan en durf nu alle oude pijn los te laten en ik heb mijn speelse vreugde opnieuw ontdekt…”

Ylang Ylang essential oil is afkomstig van de stervormige bloem van de tropische Ylang Ylang boom en wordt veelvuldig gebruikt in de parfumindustrie en in aromatherapie. Net als Jasmijn wordt Ylang Ylang al eeuwen gebruikt in religieuze en huwelijksceremonies. In aromatherapie wordt Ylang Ylang gebruikt om spanning te verminderen en om een positief perspectief aan te moedigen.

Rosemary

De bron van hogere wijsheid!

Affirmatie: ”Ik sta open voor de allerhoogste kennis en weet precies wat me te doen staat. Ik vertrouw erop dat God door mij heen werkt en ik met de bron van Wijsheid verbonden ben.”

Rozemarijn is een aromatische, groen blijvende struik waarvan de bladeren vaak worden gebruikt voor smaak aan voedsel. Naast de culinaire toepassingen heeft rozemarijn vele voordelen; rozemarijn werd door de oude Griekse, Romeinse, Egyptische en Hebreeuwse culturen als heilig beschouwd. De kruidige en energiegevende geur van rozemarijn wordt vaak in aroma- en massagetherapie gebruikt.

Black pepper

Werp je masker af

Affirmatie: “Ik ben integer en waarachtig en sta mezelf weer toe mezelf te zijn”. 

Zwarte Peper essentiële olie is dankzij zijn bestanddelen veel meer dan een handige specerij voor in de keuken. Zwarte Peper essentiële olie bevat veel monoterpenen en sesquiterpenen, dit zijn natuurlijke chemicaliën die bekend staan om hun antioxidante activiteit.

doterra

Citroen

Citroen heeft een opwekkend, energiegevend aroma en bevordert een gevoel van lichtheid, opgewektheid en blijdschap.

doterra

Arise

De aroma’s in deze blend ondersteunen jouw stabiliteit, maar ook jouw vrijheid, uithoudingsvermogen voor het lichaam, en moed en geluk in jouw hart.

doterra

Anchor

doTERRA Anchor Steadying blend geeft je een stevig vertrouwen in jezelf, zodat je alles in jouw leven weer met een kalme kracht aan kunt pakken.

doterra

Align

doTERRA Align Centering Blend met bergamot, koriander, marjolein, pepermunt, jasmijn absolute en roos essentiële oliën in een basis van kokosolie helpt je om in jezelf te geloven en open te blijven staan voor alle mogelijkheden.

doterra

Deep Blue

Deep Blue wordt vaak gebruikt door sporters en mensen die veel trainen voor het kalmeren van de spieren en het ontspannen van het lichaam na intensieve activiteit.

doterra

Lavender

Lavendel wordt vaak op de huid aangebracht voor het verminderen van oneffenheden.

doterra

On Guard

doTERRA On Guard is een van doTERRA’s populairste blends en kent ontzettend veel toepassingen en voordelen. Wanneer je de blend dagelijks inneemt, ondersteun je de natuurlijke functies van jouw immuunsysteem. 

doterra

Melaleuca

Melaleuca wordt vereerd om zijn reinigende en regeneratieve eigenschappen, met name voor de huid. Samengesteld uit meer dan negentig verschillende verbindingen heeft Melaleuca onbegrensde therapeutische toepassingen.

doterra

Mentha Piperita

Pepermunt is populair om zijn enorme veelzijdigheid in gebruik van tandpasta tot kauwgom om de adem te verfrissen. Als essentiële olie is het nuttig om de ademhaling te vergemakkelijken en als hulp bij problemen met de spijsvertering. Pepermunt verlicht bij darmkrampen en –gas, hoofdpijn, brandend maagzuur en indigestie.

doterra

Balance

Het warme, houtachtige aroma van doTERRA Balance creëert een gevoel van kalmte en welzijn. Ho Hout, Boerenwormkruid en Blauwe Kamille kunnen gevoelens van angst verzachten en Wierook biedt een aardend, balans gevend effect op emoties.

AromaTouch Technique Oliën

Elke essentiële olie in de AromaTouch Technique is geselecteerd om z’n individuele aromatische eigenschappen én om de krachtige, gecombineerde aromatische eigenschappen.

Yoga Collection

Anchor, Align, en Arise zijn de perfecte blends om jouw leven en yoga beoefening te verbeteren. Deze blends geven aromas om met iedere ademhaling je spirit te verankeren, te centreren en te verlichten terwijl je je lichaam versterkt en stretcht.