Zet jouw gewenste verandering in gang tijdens

The Great Surrender

The way to your nature self.

Ken jij dat gevoel? “Ik zou dat ook wel willen, maar…”
Je bent al een tijdje aan het aanhikken tegen verandering, maar durft de verandering nog niet in gang te zetten. Je blijft hangen in bezwaren en excuses, terwijl je diep van binnen zó graag wilt veranderen.

Geeft het kijken naar jezelf en niet de stap durven zetten echt een gevoel van falen? Scherm jij jezelf liever af van anderen in plaats van hulp te vragen? Is jouw hoofd een doolhof van denkprocessen geworden? Zit je hierdoor niet lekker in je vel?

Dit is absoluut niet ongewoon. Je wilt niet weten hoe veel mensen dit meemaken, maar het wordt wel tijd om hier verandering in te brengen.
Ik help je graag zodat jij eindelijk jouw leukste leven gaat leven en niet meer bang bent om de stappen te gaan zetten waar je zo naar verlangt.

Samen gaan wij bergen verzetten op een efficiënte en stapsgewijze manier. Samen gaan we op reis, een reis richting meer balans, positiviteit en zelfliefde.

maak je diepste verlangens waar

Een online programma

Je wilt stappen zetten, maar hoe? En wanneer? Je wordt tegengehouden door bezwaren en excuses om het niet te doen.
Jouw grote verlangen wordt weer op jouw in de kast gezet. Herkenbaar?

Ik ben ervaringsdeskundige in het nemen van grote stappen op alle vlakken. Niet alleen op het gebied van emigreren (naar het buitenland), maar ook op het gebied van werk, privé en relaties. Ik heb me de afgelopen jaren veel verdiept in waarom mensen het zo spannend vinden om grote stappen te zetten, wat hun drijfveren en angsten zijn en wat er nodig is om de stap wél te zetten.

Al mijn kennis en ervaring heb ik gebundeld in mijn programma The Great Surrender. Hiermee heb ik al mooie mensen mogen helpen om eindelijk hun diepe verlangens waar te maken en echt alles uit hun leven te halen. Mag ik jou hier ook bij begeleiden?

ga je mee op reis?

Tijdens The Great Surrender gaan we ons richten op het creëren van je diepste verlangens en gevoelens. Je gaat betere gevoelens en ervaringen genereren, waardoor je steeds meer zal gaan voelen dat jij het waard bent om de rijkdom van het leven te ontvangen. Hierdoor ga je je openstellen voor wat jij wilt en kan je eindelijk jouw grote verlangens waar gaan maken.

Tijdens The Great Surrender gaan we gedurende 9 maanden langs verschillende levensgebieden reizen. The Great Surrender bestaat uit drie keer 3 fases. Elke fase bestaat uit 3 maanden en heeft zijn eigen focus op een specifiek doel.

Na deze 9 maanden ben je herboren en zal jouw nieuw project, doel, verlangen of droom met jou geboren worden!

De Helende reis

Tijdens de eerste 3 maanden maken we een Helende reis. Oude patronen die je weghouden van je spirituele missie en die je tegenhouden om jezelf neer te zetten als vrouw of man en jouw leiderschap te volgen worden geheeld.

De Metamorphose reis!

Tijdens de tweede fase werken we aan je innerlijke “censorship”, welke je potentie en creativiteit blokkeerd.

De Creatie reis

Tijdens de laatste fase maken we de Creatie reis. We gaan direct aan je creativiteit werken en aan de manifestatie van je doel.

Ga je mee op reis?

maak je diepste verlangens waar

Een praktisch programma 

Jouw kleren passen je niet meer. Je wilt stappen zetten, maar hoe? En wanneer? Je wordt tegengehouden door bezwaren en excuses om het niet te doen. Jouw grote verlangen wordt weer op jouw in de kast gezet. Herkenbaar?

Ik ben ervaringsdeskundige in het nemen van grote stappen op alle vlakken. Niet alleen op het gebied van emigreren (naar het buitenland), maar ook op het gebied van werk, privé en relaties. Ik heb me de afgelopen jaren veel verdiepd in waarom mensen het zo spannend vinden om grote stappen te zetten, wat hun drijfveren en angsten zijn en wat er nodig is om de stap wél te zetten.

Al mijn kennis en ervaring heb ik gebundeld in mijn programma The Great Surrender. Hiermee heb ik al mooie mensen mogen helpen om eindelijk hun diepe verlangens waar te maken en echt alles uit hun leven te halen. Mag ik jou hier ook bij begeleiden?

ga je mee op reis?

Tijdens The Great Surrender gaan we ons richten op het creëren van je diepste verlangens en gevoelens. Je gaat betere gevoelens en ervaringen genereren, waardoor je steeds meer zal gaan voelen dat jij het waard bent om de rijkdom van het leven te ontvangen. Hierdoor ga je je openstellen voor wat jij wilt en kan je eindelijk jouw grote verlangens waar gaan maken.

Tijdens The Great Surrender gaan we gedurende 9 maanden langs verschillende levensgebieden reizen. The Great Surrender bestaat uit drie keer 3 fases. Elke fase bestaat uit 3 maanden en heeft zijn eigen focus op een specifiek doel.

Na deze 9 maanden ben je herboren en zal jouw nieuw project, doel, verlangen of droom met jou geboren worden!

De Helende reis

Tijdens de eerste 3 maanden maken we een Helende reis. Oude patronen die je weghouden van je spirituele missie en die je tegenhouden om jezelf neer te zetten als vrouw of man en jouw leiderschap te volgen worden geheeld.

De Metamorphose reis!

Tijdens de tweede fase werken we aan je innerlijke “censorship”, welke je potentie en creativiteit blokkeerd.

De Creatie reis

Tijdens de laatste fase maken we de Creatie reis. We gaan direct aan je creativiteit werken en aan de manifestatie van je doel.

Ga je mee op reis?

Ik emigreerde naar Ibiza

Ik weet als geen ander hoe spannend het is om je grootste verlangens waar te maken. Ik neem je graag mee in mijn grote avontuur: mijn verhuizing naar Ibiza.

Al jaren voelde ik dat ik hierheen wilde emigreren, maar het lukte me niet om daadwerkelijk de stap te zetten. Ik was te onzeker en ervan overtuigd dat ik als alleenstaande moeder die stap niet kon zetten, want ik was alleen. Ik dacht dat ik eerst het gezin moest overtuigen of nog een studie moest volgen. Ik voelde me overweldigd en het liefste wilde ik meteen een keuze maken en vertrekken. Het liefste die dag nog. Maar hoe?
Klinkt dit herkenbaar? 

Ik kon de knoop maar niet doorhakken. Ik stelde het steeds uit & verzon excuses. Eerst die ene studie afmaken en die cursus nog doen. En ik kon het toch niet maken om mijn zoon van school te halen, weg bij z’n vriendjes? En mijn moeder dan? Maar dacht ik ook aan mezelf en mijn grote droom? Ik bleef maar zeggen tegen mezelf dat het niet kon. En ik was ook bang, ik vond het zo spannend. Maar wat was het het waard!

Ik ben me hierna gaan verdiepen in mensen en waarom zij hun diepste verlangens niet waarmaken en wat er voor nodig is om dit wel te doen. Ik zou mijzelf niet zijn, als ik deze kennis en ervaring allemaal voor mijzelf zou houden. Niet alleen heeft het een enorme (leuke) impact gehad op mijn leven en levensstijl, ook was het goed voor mijn zelfbeeld.
En dat, dat gun ik jou ook.

Ik emigreerde naar Ibiza

Ik weet als geen ander hoe spannend het is om je grootste verlangens waar te maken. Ik neem je graag mee in mijn grote avontuur: mijn verhuizing naar Ibiza.

Al jaren voelde ik dat ik hierheen wilde emigreren, maar het lukte me niet om daadwerkelijk de stap te zetten. Ik was te onzeker en ervan overtuigd dat ik als alleenstaande moeder die stap niet kon zetten, want ik was alleen. Ik dacht dat ik eerst het gezin moest overtuigen of nog een studie moest volgen. Ik voelde me overweldigd en het liefste wilde ik meteen een keuze maken en vertrekken. Het liefste die dag nog. Maar hoe?
Klinkt dit herkenbaar? 

Ik kon de knoop maar niet doorhakken. Ik stelde het steeds uit & verzon excuses. Eerst die ene studie afmaken en die cursus nog doen. En ik kon het toch niet maken om mijn zoon van school te halen, weg bij z’n vriendjes? En mijn moeder dan? Maar dacht ik ook aan mezelf en mijn grote droom? Ik bleef maar zeggen tegen mezelf dat het niet kon. En ik was ook bang, ik vond het zo spannend. Maar wat was het het waard!

Ik ben me hierna gaan verdiepen in mensen en waarom zij hun diepste verlangens niet waarmaken en wat er voor nodig is om dit wel te doen. Ik zou mijzelf niet zijn, als ik deze kennis en ervaring allemaal voor mijzelf zou houden. Niet alleen heeft het een enorme (leuke) impact gehad op mijn leven en levensstijl, ook was het goed voor mijn zelfbeeld.
En dat, dat gun ik jou ook.